Tervezés

Hogyan lesz Önnek LED csillagos Égboltja?

Mindenképp egyszerűen, hogy mielőbb gyönyörködhessen otthon egy csillagos égbolt varázsában. A lehetőségek minden igényt kielégítenek:

#1 Gyorstervezés

Előnye: Nem szükséges személyesen előzetesen egyeztetnünk a LED csillagos égboltról. A kapcsolattartás e-mailben, és telefonon történik. Így a világ bármely pontjáról megrendelheti LED csillagos égboltját!

Kinek ajánljuk: Akinek konkrét elképzelése van, milyen legyen a LED csillagos égboltja.

Mi az Ön teendője? Küldje el e-mailben elképzeléseit az info@ledcsillagoseg.hu címre!
Csatoljon minél több információt, alaprajzot, fotót, hogy segítse világítás tervezőnk munkáját.

Menete: Világítás tervezőnk miután megkapja az e-mailjét, ajánlatot tesz színben, méretben és formában. Ezt követően elküldjük az írásos ajánlatot. Amennyiben az ajánlat elfogadásra kerül, a megrendelés biztosítékaként 50% előleget kérünk megfizetni. A fennmaradó 50%-ot a helyszínen felszereléskor, vagy előzetesen banki átutalással kérjük kiegyenlíteni.

Ajánlat elkészítése: 48 órán belül.

A csillagos égbolt legyártásának határideje: a megrendelési előleg beérkezésétől számított 14 nap, mely függ éppen futó megrendeléseinktől.

 

#2 Gyorstervezés a galériából

Kinek ajánljuk: Aki megtalálta a honlapunkon a már megvalósult LED csillagos égboltok közül álmai csillagos égboltját!#3 Helyszíni felméréssel

Kinek ajánljuk: Aki mindenképpen szeretne helyszíni pontos felmérést, megspórolva ezzel az időt és az esetleges mérési pontatlanságokat, mindezt kényelmesen az Ön otthonában. Hívja szakértő kollégánkat, aki helyszíni tanácsadás keretében, személyre szabottan, az adott helyiséghez leginkább illő LED csillagos égboltot ajánlja Önnek méretben, színben, és formában.


Menete: Világítás tervezőnk a helyszínen a felmérést követően Önnel személyesen egyezteti a LED csillagos égbolt színét, méretét, formáját. A helyiségről fotókat készít és a helyiség méreteit felméri. Egyeztetnek a speciális körülményekről.


Mi az Ön teendője? Hívja szakértő kollégánkat a +36704328927-es telefonszámon, aki helyszíni tanácsadás keretében, személyre szabottan, az adott helyiséghez leginkább illő LED csillagos égboltot ajánlja Önnek méretben, színben, és formában.


Mennyibe kerül?       

A kiszállási díj a következőképpen alakul az irányítószámok eleje alapján:

1, 22, 23, és 27-tel kezdődő irányítószámok esetén 20.000,-Ft + ÁFA
20, 21, 24, és 25-tel kezdődő irányítószámok esetén 25.000,-Ft + ÁFA
A fel nem sorolt irányítószámok esetén a kiszállási díj 90,-Ft + ÁFA kilométerenként, Szegedtől, oda-vissza számolva.

A felmérés díj összege: 10.000,-Ft+ÁFA.

Szegeden a felmérési díj 5.000,-Ft + ÁFA, kiszállási díjat nem számítunk fel.

 

*A felmérési díj az ajánlat megrendelése esetén 100%-ban jóváírásra kerül.


A csillagos égbolt legyártásának határideje: a megrendelési előleg beérkezésétől számított 14 nap, mely függ éppen futó megrendeléseinktől.

 

#4 Személyes egyeztetéssel szegedi bemutatótermünkben

Kinek ajánljuk: Aki szeretné megnézni a valóságban a megrendelést megelőzően a LED csillagos égboltot.


Mi az Ön teendője? Hívja szakértő kollégánkat a +36704328927-es telefonszámon, aki bemutatótermünkben előre egyeztetett időpontban várja Önt.